Καλώς ήρθατε
Καλώς Ήλθατε


Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα του τμήματος στελεχών του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας, το οποίο προσφέρεται από το Τμήμα Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.


Στην εποχή μας, η επιβίωση των επιχειρήσεων βασίζεται στην ικανότητα τους να προσαρμόζονται στις αγορές και να κερδίζουν τις προτιμήσεις των καταναλωτών και των πελατών τους. Οι επιχειρήσεις, όπως οι εθνικές οικονομίες, δεν είναι διεθνώς ανταγωνιστικές χωρίς επαρκή ζήτηση και ισχυρές προτιμήσεις για τα προϊόντα τους. Ο ρόλος του μάρκετινγκ και της επικοινωνίας με τις αγορές είναι επομένως κρίσιμος για την εξωστρέφεια και την ανταγωνιστικότητα της Ελληνικής οικονομίας και των επιχειρήσεων που την αποτελούν.

Το πρόγραμμα μας είναι το πρώτο και μόνο μεταπτυχιακό που λειτουργεί σε Ελληνικό πανεπιστήμιο και εξειδικεύεται στα αντικείμενα του μάρκετινγκ και της επικοινωνίας, διαθέτοντας μακρά καταξίωση και υψηλό κύρος στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Η αναγνώριση του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας αντανακλά το εξαίρετο επίπεδο του διδακτικού προσωπικού, την υψηλή ποιότητα του επιστημονικού και εκπαιδευτικού έργου, το άρτιο πρόγραμμα σπουδών, αλλά και την επιτυχή σταδιοδρομία των διπλωματούχων του.

Το τμήμα στελεχών του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων και είναι σχεδιασμένο ώστε να το παρακολουθούν χωρίς να απουσιάζουν από την εργασία τους.

Τα στελέχη που το παρακολουθούν εφοδιάζονται με τις γνώσεις και τις δεξιότητες που χρειάζονται για να είναι ανταγωνιστικά στο σύγχρονο οικονομικό περιβάλλον και αποφοιτώντας λαμβάνουν ένα έγκριτο μεταπτυχιακό δίπλωμα που ενισχύει αποφασιστικά το βιογραφικό τους και προάγει σημαντικά την επαγγελματική σταδιοδρομία τους.

Καθηγητής Γεώργιος Μπάλτας
Διευθυντής του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας
Τμήμα Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών