Ανακοινώσεις

Για πρώτη φορά σαν ομάδα, Διδάσκοντες, Διοικητικό Προσωπικό και φοιτητές του Πανεπιστημίου, παίρνουμε μέρος στον 6ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας την Κυριακή 19 Μαρτίου 2017!

Ο Ημιμαραθώνιος Αθήνας είναι μία ετήσια συνδιοργάνωση του ΣΕΓΑΣ και του Δήμου Αθηναίων η οποία ξεκίνησε το 2012 με 3.500 δρομείς και φέτος θα συμμετάσχουν 20.000 δρομείς! Ο Αγώνας περιλαμβάνει διαδρομές (http://bit.ly/2kky61i) των 3, 5 και 21 χιλιομέτρων.

Πατώντας στον σύνδεσμο: http://bit.ly/2jzOgXx μπορείτε να βρείτε τις σχετικές λεπτομέρειες, καθώς και τη φόρμα συμμετοχής στην ομάδα του ΟΠΑ.

Η φόρμα συμμετοχής θα παραμείνει ανοιχτή έως την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017.

Με αφορμή τον Ημιμαραθώνιο, το Τμήμα Φυσικής Αγωγής του ΟΠΑ θα πραγματοποιεί προπονήσεις για όποιον ενδιαφέρεται - εννοείται και για αρχάριους - κάθε Τετάρτη και Παρασκευή 10πμ - 12μ στις εγκαταστάσεις του Πανελληνίου Γ.Σ. την περίοδο μεταξύ 25 Ιανουαρίου και 17 Μαρτίου 2017.

Αν είστε φοιτητής/τρια και θα θέλατε να βοηθήσετε ως εθελοντής/ρια σε οργανωτικά θέματα την εβδομάδα πριν, καθώς και την ημέρα του Αγώνα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα Πετρούλα Καραγιάννη στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , έως την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017.

Σας περιμένουμε να ξεκινήσουμε όλοι μαζί, να τρέξουμε παρέα και να γιορτάσουμε στην γραμμή του τερματισμού!